Naast de opvouwbare inzetformule, gebruiken spelers die Baccarat online spelen de parallelle inzetformule om hun winkansen te vergroten. Deze strategie wordt gebruikt om Baccarat te raken, een uitdagend spel waarbij je zowel goed als slecht geluk moet accepteren.

Alle weddenschappen worden tegen dezelfde prijs geplaatst bij parallelle weddenschappen. Het is niet zoals een fold-inzet, waarbij elke verhoging, winst of verlies de inzet op hetzelfde niveau houdt. In Baccarat zal elke parallelle weddenschap je door 10 spellen leiden voordat je stopt of overschakelt naar een nieuwe formule.

Dus, hoe win je als de inzet gelijk is? Dit is waarschijnlijk de vraag die je stelt. Hieronder vindt u de oplossingen:

  • Als je tien spellen hebt ingezet en er zeven hebt gewonnen terwijl je er drie hebt verloren, heb je zeker de inzet geëlimineerd en een enorme som geld ontvangen.

Aan de andere kant moet je je verlies nemen als je 10 spellen inzet met drie overwinningen en zeven verliezen.

Dientengevolge, zoals eerder gezegd, is parallel wedden winstgevend maar verliest u veel geld, en u moet de formule gebruiken om een ​​nederlaag te accepteren. Als gevolg hiervan, als je deze strategie volgt, moet je klaar zijn om een ​​nederlaag te accepteren, want hoewel het je veel successen zal brengen, zal het je ook veel geld opleveren.

De voordelen van het gebruik van de parallelle gokaanpak

  • U kunt erachter komen hoeveel geld u aan Baccarat-spellen wilt uitgeven. Hierdoor kun je met een gerust hart gokken zonder dat je er over na hoeft te denken.
  • Bij parallel wedden bij Baccarat is de kans om te winnen of te verliezen relatief constant en het winstpercentage is ook behoorlijk hoog. Als je deze gokmethode gebruikt, heb je psychologische stabiliteit nodig.
  • Als u verliest, verliest u een bescheiden bedrag. Het stapelt zich niet op dezelfde manier op als de formule voor folden. Bij parallel wedden is het risico om geld te verliezen minimaal. Dit recept is ideaal voor mensen die willen ontspannen tijdens het spelen.

De nadelen van het gebruik van de parallelle gokbenadering

Tenzij je een hogere winnende set hebt dan een verliezende weddenschap, verdienen winnende weddenschappen die gebruikmaken van de formule voor parallel wedden geen geld terug vanwege een fold-kans. De grootste zorg van een parallelle beatmaker is het vroegtijdig verliezen van opeenvolgende games. Het beïnvloedt de geest van de speler, waardoor u overweegt te stoppen om uw kapitaal te beschermen.

In Baccarat online wordt de methode van de niet-vouwende weddenschapsformule gebruikt.

Als u de fold-strategie gebruikt, moet u winnen om uw investering terug te vorderen en een grote hoeveelheid rente te verdienen. Je moet ook bereid zijn om voor een lange periode toe te geven als je deze strategie toepast. Veel vreselijke scenario’s, zoals weddenschappen in een spel dat tot 30 keer kan duren, komen vaak voor. Kun je het je veroorloven om kalm genoeg te blijven om door te spelen als dat het geval is?

Baccarat online biedt verschillende soorten, zoals Banker all-in of Player all-in, enzovoort. Je kunt de fold dus niet volgen, maar je kunt wel de richting kiezen om het einde van het spel te volgen op basis van de trend van elke tafel. Als het spel afgelopen is, kun je naar een ander spel gaan of even uitrusten. Je moet niet proberen om je verliezen terug te verdienen, en je moet niet de fold-betting-aanpak gebruiken om dit te doen, omdat je veel geld zou kunnen verliezen.

Conclusie

De online Baccarat-oplossingen die hierboven worden vermeld, moeten worden toegepast op elk scenario dat bij u past. Houd er echter rekening mee dat geen enkele formule 100 procent van de tijd wint en dat geen enkele formule gedurende een langere periode goed werkt in een tabel. Let daarom goed op bij het selecteren van de juiste procedure, zodat u een goede kans maakt om online te winnen bij Baccarat!