Bij het spelen van poker, of het nu online of persoonlijk is, moet je de zwakste spelers kunnen spotten. Als je goed oplet, zou je ze binnen een uur of zo moeten kunnen zien. Wanneer u online multi-tablet of met andere spelers in het casino spreekt, kan het moeilijk zijn om de vis aan tafel te vinden. Daarom laten we je in dit artikel drie technieken zien om de tafelvis de volgende keer dat je speelt te lokaliseren.

1] Een open call in de pot doen

Het maakt niet uit naar welke pokerschool je gaat; iedereen is het erover eens dat limpen in poker een verschrikkelijk idee is. De reden hiervoor is eenvoudig: je nodigt andere gamers uit om je te pesten. Wie wil er mishandeld en opgevoed worden aan de eettafel? Niemand. Als gevolg hiervan, wanneer een speler de pot betreedt door open te callen, kun je er zeker van zijn dat het een visachtige pokerspeler is.

2] Zitten met een stapel die niet helemaal vol is

Dit is een moeilijkere tip om op te volgen, maar het is negen van de tien keer juist. Als je een pokerspeler ziet inkopen met een kleine stapel, kun je er zeker van zijn dat hij niet zal winnen. Het is meestal een louche pokerspeler die gelooft in goedkoop herladen als ze een enorme pot verliezen. Dit is een zenuwachtige benadering die door vissen wordt gebruikt en die zelden werkt. Denk hier eens over na: een ervaren speler zit waarschijnlijk met 100 grote blinds of meer in een cashgame om zijn talent te maximaliseren. Een haai zal zelden short-stacked zitten; in plaats daarvan zal het herladen en spelen met diepere stapels omdat het voordeliger voor hen is. Het tegenovergestelde is ook waar.

3] grillige gokstijl

De meerderheid van de pokerspelers heeft de merken die ze gebruiken en waar ze zich aan houden. Ze houden vast aan een normale groottestrategie en gebruiken gokpatronen om hun doelen te bereiken. Een vis geeft niet veel om de omvang van zijn weddenschappen of wat hij doet. Ze hebben geen idee hoe het de kansen beïnvloedt. Als gevolg hiervan zullen hun weddenschappen overal zijn. Soms overbetten ze de pot en soms plaatsen ze een minimale inzet. Dit is een eenvoudige manier om een ​​vis aan tafel te herkennen en er tijdens het spelen op te letten.